Aspekt Makelaars

Aankoop

Jouw droomhuis voor de beste prijs

Dus jij bent op zoek naar een woning. Wij hebben kennis van de huizen in alle wijken van Nieuwegein maar ook van Houten, Utrecht, IJsselstein en omliggende plaatsen; wij weten als geen ander wat de perfecte match is voor jou. Wij staan als deskundige en eerlijke partner voor je klaar tijdens de zoektocht, bezichtigingen, biedingen en het moment van kopen.

Waarom Aspekt Makelaars

De aankoopmakelaar van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars

Advies

Jouw nieuwe thuis vinden we samen

Plaats je zoekopdracht en wij gaan meteen op zoek naar een match!

zoekopdracht plaatsen
Aspekt Makelaars

Onze werkwijze

In vier stappen maken wij van jou de beste koper

Aspekt Makelaars

Stap 01

Let's meet!

Stap 01

Let's meet!

In onze eerste kennismaking zetten we je wensen en eisen op een rijtje. Waar ben je naar op zoek? Wat vind je belangrijk? Door echt door te vragen komen we zelfs achter de vraag achter de vraag. Tijdens dit eerste gesprek hebben wij vaak al in ons hoofd welke huizen een match kunnen zijn.

Aspekt Makelaars

Stap 02

Bezichtigingen

Stap 02

Bezichtigingen

Tijd om woning(en) te gaan bezichtigen! Nu bekijken wij een woning vaak anders dan jij bij een rondleiding. Terwijl jij bekijkt of de woning bij je past, kijken wij of de woning goed in elkaar zit. Door onze bouwkundige kennis zien wij meteen of dit huis een goede koop is of niet.

Aspekt Makelaars

Stap 03

Jij wordt de beste koper

Stap 03

Jij wordt de beste koper

Samen zorgen we ervoor dat jij de beste koper wordt! We brengen een bod dat staat als een huis. Als aankoopmakelaar bewaken wij je budget en kun jij de onderhandeling aan ons overlaten.

Aspekt Makelaars

Stap 04

Check check dubbelcheck

Stap 04

Check check dubbelcheck

Hoera, de deal is rond! Wij checken of alles wel klopt; de publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke situatie, de koopovereenkomst en de gemaakte afspraken. Is alles conform afspraak? Gefeliciteerd, je bent de eigenaar van jouw droomwoning!

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Wij staan écht voor je klaar

Waar kun je op rekenen?

Bij Aspekt Makelaars wonen we waar we werken, wij kennen de wijken en huizen tot op ons duimpje. Door jou echt te leren kennen, komen we erachter wat wel en niet bij jou past. Doordat we werken met Copaan, een slim online koopwoningzoeksysteem, vinden wij de perfecte match.

 

 • Wij maken van jou de beste koper

  Zo krijg jij jouw droomhuis

 • Een goed onderbouwd bod

  En reken maar dat wij checken of de vraagprijs realistisch is

 • Geen verborgen gebreken

  Wij weten precies waar je op moet letten

Referenties

Bewezen effectief

Overall, we are very happy with Aspekt Makelaars, Jordy helped us all the way through the purchase process. He joined us on the house viewings and gave advice about the condition of the real estate, bidding etc. Unfortunately we do not speak dutch, but he explained everything in English. I would recommend Aspekt Makelaars to anyone who is planning to buy real estate around Utrecht.

Irisstraat 68
Aankoop

Het contact verliep vlot. Dat moest ook want het was kort dag. Bij Aspekt is sprake van fijne resultaat gerichte begeleiding.

Iepstraat 85
Aankoop

Wat een toppers! Goede adviezen, prettig contact en heel betrokken. Dit geldt niet alleen voor de makelaar zelf, maar zeker voor de goede ondersteuners. Dank!

Landmansweide 18
Aankoop

We hadden al een goede ervaring met Aspekt Makelaars dus toen we onze woningen te koop wilden zetten hebben we hen direct benaderd. Zij zouden ons tegelijkertijd gaan ondersteunen bij het zoeken van een nieuwe woning. Boven verwachting hadden wij bij onze eerste bezichtiging en ons eerste bod al direct het goede nieuws gekregen dat wij de gelukkigen waren! Ook zijn we dik tevreden met het resultaat van de verkoop van een van onze woningen. Van de andere woning die nog te koop komt verwachten we dan ook een goed resultsaat. De communicatie is fijn, transparant, ze reageren snel en we waarderen vooral dat ze enorm goed met ons meedenken en ook meer op het persoonlijke vlak zitten. Dus dik tevreden over hun service voor zowel de verkoop als aankoop van een woning.

Martinusgaarde 1
Aankoop

Ik en mijn familie zijn super geholpen door Aspekt Makelaars. Hele nette mensen en zeer professionele hulp en advies. Zeker een aanrader! Tot de volgende keer! Groetjes naar team Aspekt!

Baronieweg 29
Aankoop

Het team van Aspekt opereert zonder uitzondering vriendelijk, snel en pijnloos. Arie biedt daarbij rust, een berg aan kennis en ervaring, is zeer prettig in de omgang, voldoet zeker aan de verwachtingen en gaat, indien nodig, probleemloos verder dan dat om het proces naar 200% tevredenheid af te ronden. Ook met betrekking tot de aankoop van de nieuwe woning. Er ontbreekt eigenlijk maar één ding bij Aspekt: de stuitende arrogantie van veel collega-makelaars in de regio Nieuwegein/Houten. Een absolute aanrader dus. Bedankt en zeker tot de volgende!

Kruyderlaan 10
Verkoop

Zeer goede communicatie en dienstbaarheid. Ook de makelaar Jordy van Tellingen houd je goed geïnformeerd en een fijn persoon om mee te praten.

Briljantdrift 12
Verkoop

9.4

Aankoop beoordelingen

Gebaseerd op 19 beoordelingen

 • Aspekt Makelaars 9,4 Bereikbaarheid en communicatie
 • Aspekt Makelaars 9,5 Onderhandeling en resultaat
 • Aspekt Makelaars 9,4 Deskundigheid
 • Aspekt Makelaars 9,4 Prijs / kwaliteit
Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Contact

Een woning kopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars