Aspekt Makelaars

Aankoop

Jouw droomhuis voor de beste prijs

Dus jij bent op zoek naar een woning. Wij hebben kennis van de huizen in alle wijken van Nieuwegein maar ook van Houten, Utrecht, IJsselstein en omliggende plaatsen; wij weten als geen ander wat de perfecte match is voor jou. Wij staan als deskundige en eerlijke partner voor je klaar tijdens de zoektocht, bezichtigingen, biedingen en het moment van kopen.

Beoordelingen op Aspekt Makelaars

Aspekt Makelaars 9,2

Verkoop
cijfer

Aspekt Makelaars 9,4

Aankoop
cijfer

Waarom Aspekt Makelaars

De aankoopmakelaar van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars 156

Verkocht

Aspekt Makelaars 77

Aangekocht

Aspekt Makelaars 7

Actuele woningaanbod

Aspekt Makelaars 1628

Zoekers

Aspekt Makelaars 5

Binnenkort te koop

Advies

Jouw nieuwe thuis vinden we samen

Plaats je zoekopdracht en wij gaan meteen op zoek naar een match!

zoekopdracht plaatsen
Aspekt Makelaars

Onze werkwijze

In vier stappen maken wij van jou de beste koper

Aspekt Makelaars

Stap 01

Let's meet!

Stap 01

Let's meet!

In onze eerste kennismaking zetten we je wensen en eisen op een rijtje. Waar ben je naar op zoek? Wat vind je belangrijk? Door echt door te vragen komen we zelfs achter de vraag achter de vraag. Tijdens dit eerste gesprek hebben wij vaak al in ons hoofd welke huizen een match kunnen zijn.

Aspekt Makelaars

Stap 02

Bezichtigingen

Stap 02

Bezichtigingen

Tijd om woning(en) te gaan bezichtigen! Nu bekijken wij een woning vaak anders dan jij bij een rondleiding. Terwijl jij bekijkt of de woning bij je past, kijken wij of de woning goed in elkaar zit. Door onze bouwkundige kennis zien wij meteen of dit huis een goede koop is of niet.

Aspekt Makelaars

Stap 03

Jij wordt de beste koper

Stap 03

Jij wordt de beste koper

Samen zorgen we ervoor dat jij de beste koper wordt! We brengen een bod dat staat als een huis. Als aankoopmakelaar bewaken wij je budget en kun jij de onderhandeling aan ons overlaten.

Aspekt Makelaars

Stap 04

Check check dubbelcheck

Stap 04

Check check dubbelcheck

Hoera, de deal is rond! Wij checken of alles wel klopt; de publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke situatie, de koopovereenkomst en de gemaakte afspraken. Is alles conform afspraak? Gefeliciteerd, je bent de eigenaar van jouw droomwoning!

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Wij staan écht voor je klaar

Waar kun je op rekenen?

Bij Aspekt Makelaars wonen we waar we werken, wij kennen de wijken en huizen tot op ons duimpje. Door jou echt te leren kennen, komen we erachter wat wel en niet bij jou past. Doordat we werken met Copaan, een slim online koopwoningzoeksysteem, vinden wij de perfecte match.

 

 • Wij maken van jou de beste koper

  Zo krijg jij jouw droomhuis

 • Een goed onderbouwd bod

  En reken maar dat wij checken of de vraagprijs realistisch is

 • Geen verborgen gebreken

  Wij weten precies waar je op moet letten

Referenties

Bewezen effectief

Over de ervaring met Aspekt makelaar zijn wij zeer te spreken. Aardig en professioneel personeel, ook zijn zij goed bereikbaar via de mail of telefoon. Zij hebben ons erg goed geholpen met de aankoop van onze woning.

Duivenkamp 251
Aankoop

Komt nadrukkelijk alle afspraken na en heeft veel deskundigheid. Dit heeft betrekking op alle medewerkers.

Rembrandthage 312
Aankoop

Jordy is een doortastende en kundige makelaar: hij weet waar hij het over heeft, doet goed onderzoek en houdt de wensen van zijn klanten goed voor ogen. Zowel rationeel als emotioneel; soms door onze bevindingen te bevestigen, soms door ons kritische vragen te stellen of dit echt is wat we zoeken. Heel fijn als je kunt sparren op die manier. Tijdens onze zoektocht hebben we ook een paar bezichtigingen gehad met Esther en Arie, bij hen hadden we dezelfde ervaring. Ook de communicatie met het kantoor en alle medewerkers verliep goed. De medewerkers hebben alle tijd voor je vragen, schakelen snel, communiceren duidelijk en houden je goed op de hoogte.

Prinses Irenelaan 1
Aankoop

Aspekt Makelaars is een makelaar wat doet wat je mag verwachten van een makelaar, en zelfs meer. Bij onze zoektocht naar een nieuwe woning zijn wij op professionele wijze geadviseerd. Een makelaar die voor je klaar staat, goed en snel communiceert en dat op een zeer prettige wijze. Wat ons betreft een makelaar waar je in goede handen bent.

Lichtegaarde 16
Aankoop

Via goede ervaringen van kennissen en vrienden kwamen we bij Aspekt Makelaars terecht. Jordy heeft ons fantastisch geholpen en begeleid bij de aankoop van onze woning. Een absolute aanrader!

Willem Walravenhove 44
Aankoop

Ik vond ze als een uitstekende makelaar. Ze communiceerden in het Engels, omdat het voor mij moeilijk is om dit allemaal in het Nederlands af te handelen. Ik vond ze als een uitstekende makelaar.

Zenderhof 5
Aankoop

9.3

Aankoop beoordelingen

Gebaseerd op 21 beoordelingen

 • Aspekt Makelaars 9,2 Bereikbaarheid en communicatie
 • Aspekt Makelaars 9,4 Onderhandeling en resultaat
 • Aspekt Makelaars 9,4 Deskundigheid
 • Aspekt Makelaars 9,0 Prijs / kwaliteit
Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Contact

Een woning kopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars