Aspekt Makelaars

Aankoop

Jouw droomhuis voor de beste prijs

Dus jij bent op zoek naar een woning. Wij hebben kennis van de huizen in alle wijken van Nieuwegein maar ook van Houten, Utrecht, IJsselstein en omliggende plaatsen; wij weten als geen ander wat de perfecte match is voor jou. Wij staan als deskundige en eerlijke partner voor je klaar tijdens de zoektocht, bezichtigingen, biedingen en het moment van kopen.

Beoordelingen op Aspekt Makelaars

Aspekt Makelaars 9,2

Verkoop
cijfer

Aspekt Makelaars 9,4

Aankoop
cijfer

Waarom Aspekt Makelaars

De aankoopmakelaar van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars 204

Verkocht

Aspekt Makelaars 36

Aangekocht

Aspekt Makelaars 23

Actuele woningaanbod

Aspekt Makelaars 761

Zoekers

Aspekt Makelaars 33

Binnenkort te koop

Advies

Jouw nieuwe thuis vinden we samen

Plaats je zoekopdracht en wij gaan meteen op zoek naar een match!

zoekopdracht plaatsen
Aspekt Makelaars

Onze werkwijze

In vier stappen maken wij van jou de beste koper

Aspekt Makelaars

Stap 01

Let's meet!

Stap 01

Let's meet!

In onze eerste kennismaking zetten we je wensen en eisen op een rijtje. Waar ben je naar op zoek? Wat vind je belangrijk? Door echt door te vragen komen we zelfs achter de vraag achter de vraag. Tijdens dit eerste gesprek hebben wij vaak al in ons hoofd welke huizen een match kunnen zijn.

Aspekt Makelaars

Stap 02

Bezichtigingen

Stap 02

Bezichtigingen

Tijd om woning(en) te gaan bezichtigen! Nu bekijken wij een woning vaak anders dan jij bij een rondleiding. Terwijl jij bekijkt of de woning bij je past, kijken wij of de woning goed in elkaar zit. Door onze bouwkundige kennis zien wij meteen of dit huis een goede koop is of niet.

Aspekt Makelaars

Stap 03

Jij wordt de beste koper

Stap 03

Jij wordt de beste koper

Samen zorgen we ervoor dat jij de beste koper wordt! We brengen een bod dat staat als een huis. Als aankoopmakelaar bewaken wij je budget en kun jij de onderhandeling aan ons overlaten.

Aspekt Makelaars

Stap 04

Check check dubbelcheck

Stap 04

Check check dubbelcheck

Hoera, de deal is rond! Wij checken of alles wel klopt; de publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke situatie, de koopovereenkomst en de gemaakte afspraken. Is alles conform afspraak? Gefeliciteerd, je bent de eigenaar van jouw droomwoning!

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Wij staan écht voor je klaar

Waar kun je op rekenen?

Bij Aspekt Makelaars wonen we waar we werken, wij kennen de wijken en huizen tot op ons duimpje. Door jou echt te leren kennen, komen we erachter wat wel en niet bij jou past. Doordat we werken met Copaan, een slim online koopwoningzoeksysteem, vinden wij de perfecte match.

 

 • Wij maken van jou de beste koper

  Zo krijg jij jouw droomhuis

 • Een goed onderbouwd bod

  En reken maar dat wij checken of de vraagprijs realistisch is

 • Geen verborgen gebreken

  Wij weten precies waar je op moet letten

Referenties

Bewezen effectief

Wij hebben erg prettig contact gehad met Aspekt. Ze stonden altijd voor ons klaar en waren goed bereikbaar. Ze namen ook alle tijd voor ons en hebben ons zeer goed geholpen. Iedereen was ook zeer deskundig. Vooraf werd erg duidelijk gecommuniceerd wat wij wel en niet konden verwachten. Wij hadden Jordy van Tellingen als aankoopmakelaar en hebben al het contact met hem (en kantoor) als zeer prettig ervaren. Eerlijk op het moment dat het moest en ondersteunend op het moment dat wij dat nodig hadden.

Chabotlaan 45
Aankoop

Aspekt Makelaars is een makelaar wat doet wat je mag verwachten van een makelaar, en zelfs meer. Bij onze zoektocht naar een nieuwe woning zijn wij op professionele wijze geadviseerd. Een makelaar die voor je klaar staat, goed en snel communiceert en dat op een zeer prettige wijze. Wat ons betreft een makelaar waar je in goede handen bent.

Lichtegaarde 16
Aankoop

We zijn heel snel geslaagd in het kopen van een appartement. Altijd vriendelijk aan de telefoon. Eerlijk advies, daar heb je wat aan. Je moet zelf snel reageren op een aanbod voor een bezichtiging.

Laan van Vollenhove 700 bis
Aankoop

Via goede ervaringen van kennissen en vrienden kwamen we bij Aspekt Makelaars terecht. Jordy heeft ons fantastisch geholpen en begeleid bij de aankoop van onze woning. Een absolute aanrader!

Willem Walravenhove 44
Aankoop

Door het meedenken van Aspekt heb ik zeer snel een goede woning kunnen aankopen. Kennis van de markt is alles in deze tijd. Jordy heeft mij goed bijgestaan, hij is objectief maar heeft ook zeker oog voor de persoonlijke kant van zijn klant. Dank Jordy! De communicatie met de collega’s op kantoor was ook uitermate goed: snel en deskundig!

Perzikgaarde 17
Aankoop

9.4

Aankoop beoordelingen

Gebaseerd op 18 beoordelingen

 • Aspekt Makelaars 9,3 Bereikbaarheid en communicatie
 • Aspekt Makelaars 9,5 Onderhandeling en resultaat
 • Aspekt Makelaars 9,5 Deskundigheid
 • Aspekt Makelaars 9,1 Prijs / kwaliteit
Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Contact

Een woning kopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars