Aspekt Makelaars

Hypotheek

Een hypotheek op maat

De financiering van je nieuwe droomhuis begint met een eerlijk hypotheekadvies. Door stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, kiezen we samen een hypotheek die bij je past.

Waarom Aspekt Makelaars

De hypotheekadviseur van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars

Advies

De financiering van je huis

Door stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, kiezen we een hypotheek die echt bij je past. Vragen als ‘hoeveel kan ik lenen?’, ‘wat zijn de maandelijks kosten?’ en ‘kan ik tussentijds mijn hypotheek aanpassen?’ zijn bepalend voor het afsluiten van je hypotheek.

Nu aanvragen
Aspekt Makelaars

Onze aanpak

Wij zorgen voor een hypotheek die bij je past

Een eigen (t)huis is fijn, maar je wilt natuurlijk ook leuke dingen blijven doen. Het is belangrijk dat je hypotheeklasten in je dagelijks leven passen. Iedere situatie is uniek, er zijn dan meerdere hypotheekvormen. Wij bepalen samen welke hypotheek echt bij je past.

 • Eerste hypotheek

  Een huis kopen is spannend, wij helpen je deze stap te zetten

 • Hypotheek wijzigen of oversluiten

  Ga je verbouwen of past je huidige hypotheek niet meer bij je? Geen probleem, er zijn een aantal mogelijkheden om je hypotheek tussendoor aan te passen.

 • Tweede hypotheek

  Wil je woning verbouwen? In sommige gevallen in het mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten, wij bekijken graag de mogelijkheden!

Contact

Klaar om over jouw hypotheek te praten?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars