Aspekt Makelaars

Hypotheek

Een hypotheek op maat

De financiering van je nieuwe droomhuis begint met een eerlijk hypotheekadvies. Door stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, kiezen we samen een hypotheek die bij je past.

Beoordelingen op Aspekt Makelaars

Aspekt Makelaars 9,2

Verkoop
cijfer

Aspekt Makelaars 9,4

Aankoop
cijfer

Waarom Aspekt Makelaars

De hypotheekadviseur van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars 156

Verkocht

Aspekt Makelaars 77

Aangekocht

Aspekt Makelaars 7

Actuele woningaanbod

Aspekt Makelaars 1628

Zoekers

Aspekt Makelaars 5

Binnenkort te koop

Advies

De financiering van je huis

Door stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, kiezen we een hypotheek die echt bij je past. Vragen als ‘hoeveel kan ik lenen?’, ‘wat zijn de maandelijks kosten?’ en ‘kan ik tussentijds mijn hypotheek aanpassen?’ zijn bepalend voor het afsluiten van je hypotheek.

Nu aanvragen
Aspekt Makelaars

Onze aanpak

Wij zorgen voor een hypotheek die bij je past

Een eigen (t)huis is fijn, maar je wilt natuurlijk ook leuke dingen blijven doen. Het is belangrijk dat je hypotheeklasten in je dagelijks leven passen. Iedere situatie is uniek, er zijn dan meerdere hypotheekvormen. Wij bepalen samen welke hypotheek echt bij je past.

 • Eerste hypotheek

  Een huis kopen is spannend, wij helpen je deze stap te zetten

 • Hypotheek wijzigen of oversluiten

  Ga je verbouwen of past je huidige hypotheek niet meer bij je? Geen probleem, er zijn een aantal mogelijkheden om je hypotheek tussendoor aan te passen.

 • Tweede hypotheek

  Wil je woning verbouwen? In sommige gevallen in het mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten, wij bekijken graag de mogelijkheden!

Referenties

Bewezen effectief

Contact verliep heel goed er werd ruim de tijd genomen. Goed berijdbaar vriendelijke medewerkers die je goed te woord staan. En met vragen je snel terug bellen.

Moerashoeve 9

Duidelijke uitleg hoe verkoop zal verlopen. Ook brochure erbij helder. Tijdens de verkoop was er een goede communicatie. Ook op onze vragen heldere uitleg. Zeer tevreden over makelaar Aspekt in Nieuwegein!

Hattemerschans 1

Ik ben na iedere bezichtiging (telefonisch en soms persoonlijk) door Jordy op de hoogte gebracht, hoe de bezichtiging verlopen is. Heb ik als erg prettig ervaren. Hele fijne makelaar.

Hoornseschans 72

Deze makelaar is echt een aanrader! Goede kennis van zaken je merkt dat ze bekend zijn met de markt! De marketing is ook top! iedereen houdt je goed op de hoogte en zijn ergvriendelijk denken graag met je mee! Ook zeker de medewerkers op het kantoor hebben ons uitstekend geholpen!

Kreekmonde 72

Arie heeft ons vanaf dag 1 zo goed begeleid en goed geholpen om ons huis goed te verkopen. We zijn Arie en het hele team zo dankbaar. Hele goede kennis van zaken en weet precies de puntjes op de i te zetten.

Muiderschans 5

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Contact

Klaar om over jouw hypotheek te praten?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars