Aspekt Makelaars

Verkoop

Samen jouw huis verkopen

Jouw thuis is uniek. Logisch dat jouw thuis ook een unieke verkoopstrategie verdient. Samen met jou bepalen we wat het meest effectief is; en dat is elke voor elke woning weer anders. Wij zorgen ervoor dat je huis in Nieuwegein, Houten, Utrecht, IJsselstein en omliggende plaatsen verkocht wordt voor de beste prijs.

Waarom Aspekt Makelaars

De verkoopmakelaar van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars

Advies

Gratis waardebepaling

Wil jij weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet jij in enkele stappen wat de waarde van jouw woning is.

Nu aanvragen
Aspekt Makelaars

Onze werkwijze

In vijf stappen naar een succesvolle verkoop

Aspekt Makelaars

Stap 01

Effectieve verkoopstrategie

Stap 01

Effectieve verkoopstrategie

Wij zeggen niet voor niets: een goed begin is het halve werk. Voordat we jouw huis gaan verkopen, duiken we eerst de cijfers in. Wie is de potentiële doelgroep en hoe doen de huizen het in jouw straat? De beste prijs is gebaseerd op een grondige analyse.

Aspekt Makelaars

Stap 02

Jouw huis in de spotlights

Stap 02

Jouw huis in de spotlights

Aantrekkelijke (360 graden) foto’s, een brochure of een video: alles is mogelijk. Daarnaast behoort een Matterportpresentatie ook tot de mogelijkheden. We zorgen voor een sprekende tekst over jouw woning en de buurt en het perfecte plaatje; we halen alles uit de kast!

Aspekt Makelaars

Stap 03

Geen standaard marketing

Stap 03

Geen standaard marketing

Dankzij onze analyse weten we precies wie de potentiële kijkers zijn en hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. We plaatsen jouw woning niet alleen op Funda, maar zetten ook social media in en brochures en buurtmailingen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste mensen.

Aspekt Makelaars

Stap 04

De perfecte match

Stap 04

De perfecte match

Door een zorgvuldige screening zorgen wij ervoor dat alleen echt geïnteresseerden een rondleiding door jouw woning krijgen. Alles voor de perfecte match. We adviseren je hoe je met een bod om kunt gaan en zo halen we het beste bod voor jou binnen.

Aspekt Makelaars

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Hoera jouw woning is verkocht! Wij helpen je bij het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Is er iets niet duidelijk? Wij zijn altijd bereikbaar voor jouw vragen.

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Wij staan écht voor je klaar

Waar kun je op rekenen?

Bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan je op het eerste moment denkt. Door Aspekt Makelaars te kiezen als jouw verkoopmakelaar weet je zeker dat jouw huis verkocht wordt voor de beste prijs. In dat gehele proces zijn wij altijd bereikbaar voor jouw vragen en zijn wij graag een klankbord voor je. Zo kun jij focussen op de leukere aspecten van verhuizen.

 • Strategisch verkoopplan

  Met een vraagprijs op maat

 • Het perfecte plaatje

  Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden

 • Online en offline in de spotlight

  Jouw huis verdient alle aandacht

Referenties

Bewezen effectief

Een super fijn eerste gesprek thuis gehad met Arie. Daarna perfecte begeleiding door Jordy en Amber. Jordy altijd even vrolijk en ik had me geen betere kunnen wensen om mijn huis met enthousiasme te verkopen! Als je belt weet Amber meteen waar het over gaat en heeft ze maar een half woord nodig. Iedereen reageert snel en ik heb er niets op aan te merken, super service!

Elandweide 83
Verkoop

Erg goed en vriendelijke bij alle vragen die we stelden. Kennis van zaken en omgeving. Houden je goed op de hoogte van hoe en wat.

Agaatdrift 4
Verkoop

Prettig en vriendelijk geholpen. Elke medewerker heeft goede kennis over het vakgebied. Kon altijd terecht met vragen. Helder en transparant.

Apolloburg 186
Verkoop

Via een email aan Aspekt Makelaars werd er snel telefonisch contact met mij gezocht. Naast het vriendelijke eerste contact werden er ook meteen doordachte vragen gesteld. Dat eerste contact gaf me al veel vertrouwen over de werkwijze van Aspekt Makelaars. Een vervolgafspraak werd gemaakt en kwamen alle relevante zaken aanbod. Jordy is een vriendelijke man met kennis van zaken. Dat hij ook nog mijn buren kende was louter toeval. Aspekt Makelaars heeft het gehele verkoopproces goed ingericht. Van elke stap werd ik per email of telefonisch op de hoogte gehouden. Ik had voornamelijk contact met Jordy, makelaar, en Patricia, binnendienst, en Esther, ook makelaar en stylist. Alle randzaken, zoals fotoshoot, energielabel en bezichtigingen werden goed geregeld.

Roskamweide 9
Verkoop

Correcte en snelle afwikkeling, alles conform afspraak! Een makelaar om aan te bevelen 👍. Nogmaals bedankt voor jullie inzet.

Wijnesteijnstraat 17 4
Verkoop

Hele fijne begeleiding gehad met de verkoop van mijn woning. Een realistisch beeld van de markt, en zeer deskundig en behulpzaam team. Zowel de stylingstips van Esther, de verkoopadvies gesprekken met Arie en de onderhandelingsgesprekken met Jordy. En complimenten aan Amber en Patricia van kantoor, ook al belde ik hen soms plat, ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ga de regio Utrecht verlaten, maar mocht ik ooit nog terugkeren dan zijn zij het makelaarskantoor wat ik inschakel!

Rapenburgerschans 56
Verkoop

9.3

Verkoop beoordelingen

Gebaseerd op 80 beoordelingen

 • Aspekt Makelaars 9,4 DESKUNDIGHEID
 • Aspekt Makelaars 9,3 PRIJS / KWALITEIT
 • Aspekt Makelaars 9,4 LOKALE MARKTKENNIS
 • Aspekt Makelaars 9,3 SERVICE EN BEGELEIDING
Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Contact

Jouw woning verkopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars