Aspekt Makelaars

Verkoop

Samen jouw huis verkopen

Jouw thuis is uniek. Logisch dat jouw thuis ook een unieke verkoopstrategie verdient. Samen met jou bepalen we wat het meest effectief is; en dat is elke voor elke woning weer anders. Wij zorgen ervoor dat je huis in Nieuwegein, Houten, Utrecht, IJsselstein en omliggende plaatsen verkocht wordt voor de beste prijs.

Waarom Aspekt Makelaars

De verkoopmakelaar van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars

Advies

Gratis waardebepaling

Wil jij weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet jij in enkele stappen wat de waarde van jouw woning is.

Nu aanvragen
Aspekt Makelaars

Onze werkwijze

In vijf stappen naar een succesvolle verkoop

Aspekt Makelaars

Stap 01

Effectieve verkoopstrategie

Stap 01

Effectieve verkoopstrategie

Wij zeggen niet voor niets: een goed begin is het halve werk. Voordat we jouw huis gaan verkopen, duiken we eerst de cijfers in. Wie is de potentiële doelgroep en hoe doen de huizen het in jouw straat? De beste prijs is gebaseerd op een grondige analyse.

Aspekt Makelaars

Stap 02

Jouw huis in de spotlights

Stap 02

Jouw huis in de spotlights

Aantrekkelijke (360 graden) foto’s, een brochure of een video: alles is mogelijk. Daarnaast behoort een Matterportpresentatie ook tot de mogelijkheden. We zorgen voor een sprekende tekst over jouw woning en de buurt en het perfecte plaatje; we halen alles uit de kast!

Aspekt Makelaars

Stap 03

Geen standaard marketing

Stap 03

Geen standaard marketing

Dankzij onze analyse weten we precies wie de potentiële kijkers zijn en hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. We plaatsen jouw woning niet alleen op Funda, maar zetten ook social media in en brochures en buurtmailingen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste mensen.

Aspekt Makelaars

Stap 04

De perfecte match

Stap 04

De perfecte match

Door een zorgvuldige screening zorgen wij ervoor dat alleen echt geïnteresseerden een rondleiding door jouw woning krijgen. Alles voor de perfecte match. We adviseren je hoe je met een bod om kunt gaan en zo halen we het beste bod voor jou binnen.

Aspekt Makelaars

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Hoera jouw woning is verkocht! Wij helpen je bij het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Is er iets niet duidelijk? Wij zijn altijd bereikbaar voor jouw vragen.

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Wij staan écht voor je klaar

Waar kun je op rekenen?

Bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan je op het eerste moment denkt. Door Aspekt Makelaars te kiezen als jouw verkoopmakelaar weet je zeker dat jouw huis verkocht wordt voor de beste prijs. In dat gehele proces zijn wij altijd bereikbaar voor jouw vragen en zijn wij graag een klankbord voor je. Zo kun jij focussen op de leukere aspecten van verhuizen.

 • Strategisch verkoopplan

  Met een vraagprijs op maat

 • Het perfecte plaatje

  Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden

 • Online en offline in de spotlight

  Jouw huis verdient alle aandacht

Referenties

Bewezen effectief

Prettig contact met alle medewerkers op het kantoor van Aspekt Makelaars die zich flexibel opstellen, hulpvaardig zijn en afspraken nauwgezet nakomen.

Avondgaarde 12
Verkoop

Juiste kennis van de markt, goede begeleiding bij de bezichtigingen en geeft duidelijke adviezen met heldere communicatie. Kantoor met meegaande en vriendelijke medewerkers. Een top makelaar die ik van harte kan aanbevelen.

Halsterweide 42
Verkoop

Het team van Aspekt makelaars Nieuwegein en onze vaste contactpersoon Jordy van Tellingen in het bijzonder hebben hun werk voor ons op een plezierige, professionele en respectvolle manier gedaan! Gaven ons een duidelijk inzicht in het gehele verkoop proces. Afspraak is afspraak en het nakomen ervan staat bij Aspekt hoog in het vaandel en heeft ons bij het verkopen van ons ouderlijk huis en alle complexe zaken die daarbij komen kijken een stuk rust gegeven.

Marterweide 47
Verkoop

Erg vriendelijk en warm contact. Alle medewerkers zijn erg behulpzaam en nemen de tijd voor je. De persoonlijke betrokkenheid voelde voor ons eerder als een familie ipv een zakelijke transactie. Wij zijn Aspekt enorm dankbaar.

Drunenseschans 14
Verkoop

Het team van Aspekt opereert zonder uitzondering vriendelijk, snel en pijnloos. Arie biedt daarbij rust, een berg aan kennis en ervaring, is zeer prettig in de omgang, voldoet zeker aan de verwachtingen en gaat, indien nodig, probleemloos verder dan dat om het proces naar 200% tevredenheid af te ronden. Ook met betrekking tot de aankoop van de nieuwe woning. Er ontbreekt eigenlijk maar één ding bij Aspekt: de stuitende arrogantie van veel collega-makelaars in de regio Nieuwegein/Houten. Een absolute aanrader dus. Bedankt en zeker tot de volgende!

Kruyderlaan 10
Verkoop

Zeer goede communicatie en dienstbaarheid. Ook de makelaar Jordy van Tellingen houd je goed geïnformeerd en een fijn persoon om mee te praten.

Briljantdrift 12
Verkoop

Supersnel gereageerd, een hele scherpe offerte (beter dan de concurrent) en een hogere vraagprijs (de verkoopprijs was nog hoger en vrijwel wat zij hadden ingeschat) en prima service. Geen enkele reden om NIET voor Aspekt te kiezen. En veel redenen dat WEL te doen. Heel tevreden.

Kraageend 10
Verkoop

Esther Kip heeft een uitstekende balans tussen zakelijk en empathisch vermogen en heeft een grote portie mensenkennis! Ze komt erg goed over. Wat een leuke vrouw. Heel plezierig om mee te overleggen. We hadden haar ook toen we het pand aankochten: daarom nu ook weer in de arm genomen voor de verkoop. Mijn dochter was destijds bij de aankoop ook al erg enthousiast over haar.

Ina Boudier-Bakkerlaan 14 k
Verkoop

9.3

Verkoop beoordelingen

Gebaseerd op 78 beoordelingen

 • Aspekt Makelaars 9,4 DESKUNDIGHEID
 • Aspekt Makelaars 9,3 PRIJS / KWALITEIT
 • Aspekt Makelaars 9,4 LOKALE MARKTKENNIS
 • Aspekt Makelaars 9,3 SERVICE EN BEGELEIDING
Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Contact

Jouw woning verkopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars