Aspekt Makelaars

Verkoop

Samen jouw huis verkopen

Jouw thuis is uniek. Logisch dat jouw thuis ook een unieke verkoopstrategie verdiend. Samen met jou bepalen we wat het meest effectief is; en dat is elke voor elke woning weer anders. Wij zorgen ervoor dat je huis in Nieuwegein, Houten, Utrecht, IJsselstein en omliggende plaatsen verkocht wordt voor de beste prijs.

Beoordelingen op Aspekt Makelaars

Aspekt Makelaars 9,2

Verkoop
cijfer

Aspekt Makelaars 9,4

Aankoop
cijfer

Waarom Aspekt Makelaars

De verkoopmakelaar van regio Utrecht

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij het anders doen dan anderen, maar hoe onderscheiden wij ons echt? Klanten vinden ons op Funda open, toegankelijk en betrokken. Kennismaken?

Meer over ons
Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars 142

Verkocht

Aspekt Makelaars 59

Aangekocht

Aspekt Makelaars 13

Actuele woningaanbod

Aspekt Makelaars 2011

Zoekers

Aspekt Makelaars 19

Binnenkort te koop

Advies

Gratis waardebepaling

Wil jij weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet jij in enkele stappen wat de waarde van jouw woning is.

Nu aanvragen
Aspekt Makelaars

Onze werkwijze

In vijf stappen naar een succesvolle verkoop

Aspekt Makelaars

Stap 01

Effectieve verkoopstrategie

Stap 01

Effectieve verkoopstrategie

Wij zeggen niet voor niets: een goed begin is het halve werk. Voordat we jouw huis gaan verkopen, duiken we eerst de cijfers in. Wie is de potentiële doelgroep en hoe doen de huizen het in jouw straat? De beste prijs is gebaseerd op een grondige analyse.

Aspekt Makelaars

Stap 02

Jouw huis in de spotlights

Stap 02

Jouw huis in de spotlights

Aantrekkelijke (360 graden) foto’s, een brochure of een video: alles is mogelijk. Daarnaast behoort een Matterportpresentatie ook tot de mogelijkheden. We zorgen voor een sprekende tekst over jouw woning en de buurt en het perfecte plaatje; we halen alles uit de kast!

Aspekt Makelaars

Stap 03

Geen standaard marketing

Stap 03

Geen standaard marketing

Dankzij onze analyse weten we precies wie de potentiële kijkers zijn en hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. We plaatsen jouw woning niet alleen op Funda, maar zetten ook social media in en brochures en buurtmailingen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste mensen.

Aspekt Makelaars

Stap 04

De perfecte match

Stap 04

De perfecte match

Door een zorgvuldige screening zorgen wij ervoor dat alleen echt geïnteresseerden een rondleiding door jouw woning krijgen. Alles voor de perfecte match. We adviseren je hoe je met een bod om kunt gaan en zo halen we het beste bod voor jou binnen.

Aspekt Makelaars

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Hoera jouw woning is verkocht! Wij helpen je bij het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Is er iets niet duidelijk? Wij zijn altijd bereikbaar voor jouw vragen.

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Wij staan écht voor je klaar

Waar kun je op rekenen?

Bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan je op het eerste moment denkt. Door Aspekt Makelaars te kiezen als jouw verkoopmakelaar weet je zeker dat jouw huis verkocht wordt voor de beste prijs. In dat gehele proces zijn wij altijd bereikbaar voor jouw vragen en zijn wij graag een klankbord voor je. Zo kun jij focussen op de leukere aspecten van verhuizen.

 • Strategisch verkoopplan

  Met een vraagprijs op maat

 • Het perfecte plaatje

  Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden

 • Online en offline in de spotlight

  Jouw huis verdient alle aandacht

Referenties

Bewezen effectief

Het contact was heel erg prettig. We kregen een gouden tip t.a.v. een hypotheekadviseur. Ze waren heel goed bereikbaar, handelden snel en toonden grote betrokkenheid bij hele proces, maar vooral ook toen spanningen bij ons opliepen. Kortom; ik zou ze van harte aanbevelen.

Elandweide 130
Verkoop

Erg fijne ervaring gehad met Aspekt Makelaars. Goed geholpen, en ze waren altijd bereikbaar voor vragen, wat ik zelf zeker kon waarderen! In de hele omgeving van Nieuwegein hebben ze veel klanten, wat ook van pas komt.

Newtonbaan 11
Verkoop

De verkoop van onze woning verliep soepel en vlot. Bij Aspekt werken fijne mensen, iedereen is even vriendelijk, afspraken, communicatie duidelijk en helder, er wordt geen punt overgeslagen. Al met al prima makelaar om mee te werken. Jordy dank je wel voor de weliswaar korte maar toch erg fijne samenwerking ;-)

Pachtersweide 2
Verkoop

Zeer tevreden over de vlotte samenwerking. Communicatie was helder en alle stappen van het proces waren makkelijk te volgen via het online portaal. Zeker een aanrader.

Klingeburg 20
Verkoop

Uitstekend contact met zowel de makelaar als met het ondersteunend personeel. Complimenten voor allen.

Robijndrift 4
Verkoop

Aspekt Makelaars is een fijne organisatie met leuke medewerkers! Lekker laagdrempelig en ze denken graag met je mee! Geven ook goed advies van begin tot eind, daar hadden wij als “starters” behoefte aan bij het verkopen van onze eerste woning. Arie, Jordy en de dames op kantoor; bedankt toppers!

Beringerschans 27
Verkoop

9.3

Verkoop beoordelingen

Gebaseerd op 74 beoordelingen

 • Aspekt Makelaars 9,3 DESKUNDIGHEID
 • Aspekt Makelaars 9,1 PRIJS / KWALITEIT
 • Aspekt Makelaars 9,2 LOKALE MARKTKENNIS
 • Aspekt Makelaars 9,2 SERVICE EN BEGELEIDING
Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Contact

Jouw woning verkopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  Aspekt Makelaars