Aspekt Makelaars

Over ons

De makelaar met kennis van regio Utrecht

Vandaag begint de woonwens van morgen. Met ons enthousiaste en betrokken team zijn wij elke dag opnieuw weer bezig om deze missie waar te maken. Of je nou op zoek bent naar jouw eerste koophuis, je huis voor de beste prijs wilt verkopen, een vrijblijvende waardebepaling van je huis wilt ontvangen of hypotheekadvies nodig hebt. Wij zorgen dat het slaagt, of we nou rechtsom of linksom moeten gaan.

Neem contact op

Aspekt Makelaars

Wij zijn Aspekt Makelaars

En we doen het net even anders. We garanderen het beste resultaat doordat onze (ver)koopstrategie altijd op maat gemaakt is, speciaal voor jou. Een huis kopen of verkopen is een van de spannendste dingen in je leven, we snappen dat je alle ins en outs hierover wilt weten. Daarom communiceren wij open, persoonlijk en kun je altijd bij ons terecht met je vragen. Ook buiten kantoortijd, we zijn nog net geen 24/7 bereikbaar. We gaan altijd voor de 9+ tevredenheid!

Aspekt Makelaars Aspekt Makelaars

Medewerkers

Ons team van specialisten

Aspekt Makelaars

Arie Spek

Register makelaar-taxateur

Arie Spek

Register makelaar-taxateur

Al ruim dertig jaar ben ik met veel plezier als makelaar actief in omgeving Nieuwegein. Ik krijg energie om elke dag weer mensen te helpen aan een thuis, dat is mijn drive.

Aspekt Makelaars

Bart Aarendonk

Register makelaar-taxateur

Bart Aarendonk

Register makelaar-taxateur

Sinds eind 2023 werkzaam bij Aspekt Makelaars. Bart is werkzaam in de makelaardij sinds 1996 en heeft een vracht aan ervaring en kennis. Altijd denken in mogelijkheden en voor de opdrachtgever er alles uithalen wat er in zit ! Het makelen zit in zijn bloed.

Aspekt Makelaars

Pam Wiegman

Vastgoedadviseur

Pam Wiegman

Vastgoedadviseur

Ik haal erg veel energie uit mijn werkzaamheden in de makelaardij. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen in de nieuwbouw makelaardij, momenteel zet ik mij in voor de bestaande bouw. Ik streef naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers!

Aspekt Makelaars

Morris van Haren

Vastgoedadviseur

Morris van Haren

Vastgoedadviseur

Naast mijn studie Bedrijfskunde haal ik veel energie uit de afwisselende werkzaamheden bij Aspekt Makelaars. Ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden tijdens het ver- en/of aankoopproces van een woning.

Aspekt Makelaars

Caroline Kerckhoff

Office manager

Caroline Kerckhoff

Office manager

Aspekt Makelaars

Petra Agterberg

Comercieel medewerker binnendienst

Petra Agterberg

Comercieel medewerker binnendienst

Aspekt Makelaars

Ron Schoolderman

Hypotheekadviseur

Ron Schoolderman

Hypotheekadviseur

Ik hoor graag van klanten wat ze belangrijk vinden in het leven en wat ze daarbij als levensdoel hebben op het gebied van wonen nu en in de toekomst. Samen met ze hun financiële situatie in kaart brengen en bespreken wat er op gebied van deze situatie mogelijk is inzake een hypotheek, geeft mij elke dag weer plezier in mijn werk.

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Diensten

Referenties

Bewezen Effectief

Duidelijke communicatie met de makelaar en snelle verkoop, ook na verkoop nemen ze nog de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Helemaal top!

Aardbeigaarde 27
Verkoop

Hele fijne begeleiding gehad met de verkoop van mijn woning. Een realistisch beeld van de markt, en zeer deskundig en behulpzaam team. Zowel de stylingstips van Esther, de verkoopadvies gesprekken met Arie en de onderhandelingsgesprekken met Jordy. En complimenten aan Amber en Patricia van kantoor, ook al belde ik hen soms plat, ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ga de regio Utrecht verlaten, maar mocht ik ooit nog terugkeren dan zijn zij het makelaarskantoor wat ik inschakel!

Rapenburgerschans 56
Verkoop

Een super fijn eerste gesprek thuis gehad met Arie. Daarna perfecte begeleiding door Jordy en Amber. Jordy altijd even vrolijk en ik had me geen betere kunnen wensen om mijn huis met enthousiasme te verkopen! Als je belt weet Amber meteen waar het over gaat en heeft ze maar een half woord nodig. Iedereen reageert snel en ik heb er niets op aan te merken, super service!

Elandweide 83
Verkoop

Heeft veel verstand van de kwaliteit van de woningen die wij bezichtigd hebben en gaf deskundig advies over de woning.

Kerkeland 31
Aankoop

Aspekt Makelaars is een kleine makelaar met drie professionele aankoop/verkoop makelaars. Het contact verloopt altijd voorspoedig en efficiënt. Ze denken alle drie ten allen tijde mee met de klant en zijn erg kundig. Ze kunnen snel schakelen en zullen altijd betrouwbaar advies (Met inachtneming van wensen van de klant) geven. Bijvoorbeeld als zij denken dat een huis teveel haken en ogen heeft, zullen ze dit ook zeker zeggen. Nadat wij Aspekt Makelaars in de armen hadden genomen, hebben wij binnen zes maanden ons eerste huis gekocht. Wij hebben Aspekt Makelaars als erg fijn en prettig ervaren. Voor toekomstige aankopen/verkopen zullen wij zeker Aspekt Makelaars weer benaderen.

Ir. F.W. Conradstraat 29
Aankoop

Aspekt Makelaars
Aspekt Makelaars

Zoekopdracht

Jouw nieuwe thuis vinden we samen

Zodra we een match voor je hebben nemen we contact met je op!